Tarih/Sanat/Kültür/Bilim/Kişisel Blog

18 Şubat 2020 Salı

Coronavirüs (Covid-19) Biyolojik Silah Mı?

Dünya'yı etkisi altına alan corona virüsü, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktı ve birçok ülkeye ulaştı. Her geçen gün vaka sayıları artarken can kayıpları da devam ediyor. Peki bu Covid-19 virüsü gerçekten söylendiği gibi yarasa ve yılandan mı bulaştı? Ya da biyolojik bir silah mı? Bu soruların cevaplarını arayacağız.

Öncelikle Çin halkının, aklınıza gelebilecek birçok hayvanı gıda olarak tükettiğini biliyoruz. Virüs'ün hayvanlardan bulaştığı iddiasına gelirsek, bu tarz virüsler zaten hayvanlarda bulunuyor ancak insanlara herhangi bir şekilde bulaşmıyordu. Uzmanların söylediklerine göre covid-19 virüsünün mutasyona uğradığı düşünülüyor. Bu noktaya kadar her şey normal hayvan pazarının bu kadar büyük olduğu bir ülkede virüsün yarasa ve yılanın gıda olarak tüketimi ile bulaşmış olması muhtemel, tabi bu konuda bir netlik maalesef ki bulunmuyor. 


Diğer konu ise covid-19 virüsünün biyolojik bir silah olduğu aynı zamanda nüfus azaltma projesi olarak kullanıldığı da düşünülüyor. David Rockefeller'in 1994 yılında yaptığı insan nüfusu hakkındaki konuşmasında bu durumun sinyallerini vererek Nüfusun azalması gerektiği, insanların ekosisteme zarar verdiği, su ve enerji tüketimi, dünyadaki rezervlerin azalmasının önlenmesi gerektiğini, 2020 yılında dünya nüfusunun 8 milyarı geçeceğini  anlattı. Tuhaf olan ise Covid-19 virüsün'ün 2020 yılında nüfusun en fazla bulunduğu Asya bölgesinden çıkması biraz şaşırtıcı David Rockefeller yaşam sınırının 65'e çıktığını da söyleyerek kendisini bu nüfus azaltma projesine tabi tutmayıp  insanlık için katliam planını utanmadan anlatarak 101 yaşında vefat etmiştir .David Rockefeller’in anlattığı Nüfus azaltma projesinin neredeyse aynısını Bill Gates de söyledi. Bill Gates Vakfı 18 Ekim 2019 yılında kuşlardan geçen corona virüs konusunda ön hazırlık yaparak ilaç patenti alıyor. Alınan bu ilaç patenti kuşlardan bulaşan bir corona virüs ile ilgili, 27 Mayıs 2015 yılında da yabancı bir Youtube kanalı Bill Gates’in konuşmasını yayınlayarak bir çeşit corona virüs'ün İspanya gribinin etkisini getireceğini, sonucunda 30 milyon kadar insanın ölümüne sebep olacağını işaret ediyor. Anlaşılan birileri para kazanmak uğruna insanları denek olarak kullanmaya çalışması söz konusu, bunları gördükten sonra işin ticaret savaşları boyutuna bakmadan olmaz.


Bir televizyon programında Güvenlik Danışmanı Mete Yarar şu sözlerle bu konuyu ifade etti;  "Dünyada en fazla nüfusa sahip Çin ve Hindistan Aynı coğrafya'yı paylaşıyor, İki ülke arasındaki geçişkenlik, ticaret ve insan gidiş gelişi çok yüksek, Çin sağlık hizmetleri açısından ve yaşam standartları olarak çok iyi bir düzeyde iken, Hindistan da bu durum tam tersidir. Neden virüs Hindistan da değil de, Çin de  yayıldı? Çünkü birileri için tehdit Çin, Hindistan değil diyerek sözlerine devam etti. Dünyada ticaret savaşlarından sonra asimetrik savaşları oluşturanlardan bir tanesi de Biyolojik savaşlardır. Virüs'ün 5 yıl daha sürmesi, Çin ekonomisi'nin batma noktasına getireceğini söyledi’’.


Wuhan şehrinin bağlı olduğu Hubei eyaletinde 500 tane küresel şirket var. Aslında Wuhan şehri ve Hubei eyaleti küresel şirketler merkezi olup, dünya ekonomisi için çok önemli rol oynamaktadır. Böyle bir biyolojik silah operasyonu söz konusu ise, sadece Çin’e değil dünya’ya yapılan bir operasyondur. Corona virüsün yayıldığı ülkelere baktığımızda güçlü ekonomilere sahip ülkeleri görebiliriz. Bir diğeri, dünyanın bu denli bir kaosa nasıl tepki verdiğini ölçerek yeni bir biyolojik silah kullanmanın sonuçlarını görmek için yapılmış ve bu sadece büyük bir felaketin ön hazırlığı da olabilir. Emperyalist güçlerin yaşamımızda olumsuz etkilerinin olduğunu unutmamakla birlikte uyanmalıyız! Gerçekler bazen o kadar da uzakta olmayabilir.


NOT : Bu yazı dinlediğim, makalelerini okuduğum güvenlik uzmanlarının analizleri ve şahsi araştırmalarım sonucu ortaya çıkmıştır. Gelişmelere göre her gün güncellenecektir.


2 yorum:

  1. Biyolojik bir silah olduğunu söyleyen de var olmadığını söyleyen de. Biyolojik silah olduğu ortaya çıkarsa hiç şaşırmam. İnsanoğlundan her şey beklenir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı düşüncedeyim. İnsanoğlundan beklenir.

      Sil

Tarihte Bugün 08/08/1915

Mustafa Kemal, Anafartalar Grup Komutanlığı'na atandı.

İzleyiciler

Çeviri / Translation

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish

TELİF © Serhat Acar TÜM HAKLARI SAKLIDIR

( YORUMLARDA LİNK PAYLAŞMAYINIZ )